Copilaria redevine din ce in ce mai apropiata cu cat ne apropiem de iarna,in special de Craciun,de care ne leaga foarte multe amintiri frumoase.Amintirile incep de la pregatirile pentru Craciun si continua cu acea atmosfera de fiori,de asteptare,de dorinta,de surpriza pe care o aduce noaptea Craciunului.
Craciunul inseamna inainte de toate,miros de brad ,de cozonac,de sarmale.:)
Va propun o reteta de sarmale muntenesti pe care mama mea o prepara de ani multi.
Craciunul inseamna inainte de toate,miros de brad ,de cozonac,de sarmale.:)
Va propun o reteta de sarmale muntenesti pe care mama mea o prepara de ani multi.
Foi cu miere si nuca umplute cu crema de lamaie si dulceata de zmeura
Cozonaci cu crema de cacao,nuci si stafide
Cozonaci cu stafide si rahat
Ceafa la cuptor cu prune uscate
Mirosul prajiturilor si aerul rece al diminetilor ne duc cu gandul la Craciun,la bucuria ca vom trai aceasta stare si vom redescoperi cele mai frumoase traditii .Puneti pe masa cele mai bune bucate si bucurati-va impreuna cu familia de aceste clipe de taina.:)
Jambon de porc suculent cu garnitura de fasole verde aromata
Cozonaci cu stafide si rahat
Prajitura cu foi Lica (napolitane cu caramel,nuca si cacao)
Prajitura cu crema de portocale si lamaie
In perioada sarbatorilor de iarna cautam sa pregatim dulciuri speciale, in combinatii noi, pentru un Craciun cu aroma speciala de portocale!:)
SARBATORI FERICITE !
Arata delicios ! :)
RăspundețiȘtergere