Ingrediente:
600 g ficatei de pui
250 ml vin alb
150 g unt
2-3 linguri cu smantana
1 ceapa mare
5 catei de usturoi
nucsoara
sare si piper
Spala ficateii,curata-i si pune-i la fiert in apa cu un praf de sare.Separat,taie ceapa si caleste-o usor cu usturoiul.Adauga ficateii scursi.
Toarna vinul,presara un praf de piper si nucsoara si lasa vreo 10 minute pe foc,pana scade sosul format.
Dupa ce s-a racorit,zdrobeste totul cu blenderul,incorporeaza untul si smantana si amesteca.
Potriveste gustul de sare si lasa la rece minimum o ora.
E delicios cu paine prajita .
Pofta buna!
Io nu mananc ca ma îmbat! Hâc!
RăspundețiȘtergereBooooooo!!! De Halloween!!! :)))
Nu am mai consumat de ceva vreme pate din comert insa pate facut in casa as manca fara oprire.
RăspundețiȘtergereL-ai alcoolizat bine!!Mananc o felie de paine cu pate, si ma duc la somn J. Sunt convinsa ca e grozav de bun!
RăspundețiȘtergereMmm ce bunatate!!!Ti-am furat reteta :) Hugs!
RăspundețiȘtergereStiti ca va pup,nu-i asa!:)
RăspundețiȘtergereCe bine arata... iar daca-i alcoolizat, gata... m-ai imbatat ... Iau o feliuta de piine cu pateu si dispar ... Pupici !
RăspundețiȘtergereTrebuie sa fie foarte bun!
RăspundețiȘtergereEste minunata!!! Iar de pui este preferata!! Pupicei!!
RăspundețiȘtergereEste minunat !! De pui este preferat!
RăspundețiȘtergereFoarte bun pate-ul! O alternativa cu mult mai sanatoasa a celui cumparat.
RăspundețiȘtergere