Merita sa incercati aceste chiftelute umplute cu ciuperci fripte,sunt foarte bune si se fac usor.
Cea mai dificila parte este cea in care trebuie sa te rezumi la a gusta doar cateva bucati,dispar repede ! :)
Ingrediente :
1 kg carne tocata de pui (pulpe/piept)
500 g ciuperci mici
2 oua mari
1 morcov mare razuit mic
1 cartof mare razuit mic
patrunjel/marar/cimbru
1 ceapa tocata marunt
5 catei de usturoi zdrobiti
sare/piper
Ciupercile le vom frige intr-o tigaie asezonate cu sare si piper.Le scurgem de zeama si le lasam sa se raceasca.
Carnea tocata o vom amesteca cu: morcovul si cartoful razuiti si storsi bine,ouale,verdeturile tocate,ceapa si usturoiul.
Asezonam dupa gust cu sare si piper.
Din compozitia omogenizata vom rupe mici gramajoare in mijlocul carora vom pune cate o ciupercuta mica fripta .Formam o biluta pe care o tavalim prin susan sau faina.Le prajim in baie de ulei.
Sunt deosebit de gustoase !
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu