sâmbătă, 21 februarie 2015

Prajitura cu piscoturi si jeleu de banane (de post )

Este o prajiturica de post foarte gustoasa si parfumata !



Ingrediente :

1 pachet de piscoturi sau biscuiti

3 banane coapte
1 pliculet de gelatina
3 lingurite zahar farin vanilat
zeama de lamaie

nectar sau suc de banane (gasim in magazine)

nuca de cocos rasa sau ciocolata de post
1 cana de frisca vegetala

Asezam un rand de piscoturi pe care le insiropam cu suc de banane.
Peste piscoturi asezam un strat generos de jeleu de banane.Continuam cu urmatorul rand de piscoturi insiropate.Intindem un strat de frisca vegetala si ornam.

Jeleul de banane :

Cu ajutorul unui blender sau robot de bucatarie pasam bananele,le stropim cu zeama de lamaie.
Intr-un vas termorezistent vom hidrata gelatina conform instructiunilor de pe plic.apoi o punem pe baie de aburi pana se dizolva.
NU lasam sa fiarba !!!
Turnam gelatina dizolvata peste bananele pasate si amestecam bine.
Folosim jeleul de banane pentru a umple prajituri sau rulade .

Pofta buna !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu