Se prepara rapid si este apetisanta !
Ingrediente pentru o rulada coapta intr-o tava de 40/28 cm :
4 oua
4 linguri cu zahar
3 linguri cu faina
2 linguri cu cacao
1 plic zahar vanilat
1/2 plic praf de copt
1/4 lingurita cu sare
Jeleul de banane :
2 banane bine coapte
1 pliculet gelatina
2 lingurite zahar farin vanilat
Mod de preparare rulada cacao :
Ouale intregi le batem la viteza mare cu zaharul,vanilia si stropul de sare pentru 10 minute .
Faina,cacaua si praful de copt le cernem . Dam mixerul pe viteza mica si presaram amestecul cernut .
Turnam blatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor preincalzit pentru 15 minute la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca.
Scoatem rulada ,desfacem hartia de copt si o rulam cu ajutorul unui prosop umed.
O lasam sa se raceasca si ne apucam de jeleu.
Jeleul de banane :
Pasam bananele stropite cu putina zeama de lamaie.
Hidratam gelatina ,intr-un castron termorezistent,conform instructiunilor de pe plic si apoi o punem pe baie de aburi pana se dizolva.Nu lasam sa fiarba !!!
Turnam gelatina dizolvata peste bananele pasate,amestecam .
Desfasuram rulada si intindem jeleul de banane.Rulam din nou si dam la rece pentru o ora.
Feliem si servim .
Ce poate fi mai bun?
Pofta buna !
Ador ruladele dar pana acum nu am incercat aceasta reteta si abia astept sa le vad reactia copiilor daca le place sau nu!
RăspundețiȘtergereAbia astept sa incerc noua ta reteta pentru rulada! arata minunat!
RăspundețiȘtergere