marți, 19 noiembrie 2013

Carne de porc cu fasole rosie

O reteta pentru pofticiosi ce apartine lui Chef Petrisor !
Un pranz rapid,hranitor si gustos.
Folosim doar o tigaie mare si adanca.




Ingrediente pentru 4 persoane:

500 g pulpa de porc
800 g fasole rosie fiarta
1 ceapa mica
3 catei de usturoi
200 g rosii cuburi
cimbru uscat
2 ardei iuti
sare

Mod de preparare:

Tocam ceapa si pisam usturoiul.
Carnea o taiem cubulete si o rumenim in putin ulei.Peste ea adaugam ceapa,amestecam putin,fasolea rosie scursa,sarea,ardeiul iute si usturoiul.Acoperim vasul cu un capac, lasam sa fiarba la foc mic 5 minute si punem rosiile.
Aromatizam cu cimbru si mai fierbem 2-3 minute .
Te lingi pe degete !:)

Pofta buna !






12 comentarii:

  1. O idee bună pentru a pregăti fasolea. Tot fasole am şi eu azi pe lista de preparare. Mersi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te cred ca te-ai lins pe degete ;) la cum arataaaa....

    RăspundețiȘtergere
  3. Delicioasa... mai ai ?! Ca vreau si eu, mai ales ca-s innebunita dupa fasolele astea rosii... Aici, n-am vazut asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam bun ce ai pregatit tu aici! Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mamaaa, ce mancare buna!!! Hai, ca o tigaie mare si adanca am si eu, da' cred ca nu-i de ajuns, trebuie sa o si umplu cu ceva!:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci eu chiar vreau....te rog vreau si eu o portie mareeee :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc !
    Chiar a fost delicioasa!:)

    RăspundețiȘtergere