Un pranz rapid,hranitor si gustos.
Folosim doar o tigaie mare si adanca.
500 g pulpa de porc
800 g fasole rosie fiarta
1 ceapa mica
3 catei de usturoi
200 g rosii cuburi
cimbru uscat
2 ardei iuti
sare
Mod de preparare:
Tocam ceapa si pisam usturoiul.
Carnea o taiem cubulete si o rumenim in putin ulei.Peste ea adaugam ceapa,amestecam putin,fasolea rosie scursa,sarea,ardeiul iute si usturoiul.Acoperim vasul cu un capac, lasam sa fiarba la foc mic 5 minute si punem rosiile.
Aromatizam cu cimbru si mai fierbem 2-3 minute .
Te lingi pe degete !:)
Pofta buna !
pentru cei ca mine, nu ? :)))
RăspundețiȘtergereO idee bună pentru a pregăti fasolea. Tot fasole am şi eu azi pe lista de preparare. Mersi.
RăspundețiȘtergereTe cred ca te-ai lins pe degete ;) la cum arataaaa....
RăspundețiȘtergereDelicioasa... mai ai ?! Ca vreau si eu, mai ales ca-s innebunita dupa fasolele astea rosii... Aici, n-am vazut asa ceva.
RăspundețiȘtergereMamaaaa ce bunatate!!!
RăspundețiȘtergereCam bun ce ai pregatit tu aici! Seara buna!
RăspundețiȘtergereMamaaa, ce mancare buna!!! Hai, ca o tigaie mare si adanca am si eu, da' cred ca nu-i de ajuns, trebuie sa o si umplu cu ceva!:)))
RăspundețiȘtergereMmm, ce delicios!
RăspundețiȘtergereO super mancare!
RăspundețiȘtergereTe pup!
Deci eu chiar vreau....te rog vreau si eu o portie mareeee :)
RăspundețiȘtergereVa multumesc !
RăspundețiȘtergereChiar a fost delicioasa!:)
vai, cum poate arata!!!
RăspundețiȘtergere