Ingrediente:
1 kg de cartofi
2 cepe
1 ardei gras rosu
2 morcovi
500 g mazare congelata
3 linguri pasta de rosii
marar,cimbru,boia de ardei iute afumata,sare si piper
Tocam ceapa marunt si o calim in ulei incins.
Cand ceapa capata o culoare aurie,adaugam ardeiul si morcovul taiat cubulete.Lasam la calit inca 5 minute,apoi adaugam mazarea si cartofii taiati.Presaram putin cimbru,sare,piper si boia de ardei iute afumataAcoperim totul cu apa fiarta si lasam sa fiarba la capac,la foc mic pana se inmoaie legumele.
Punem la tocanita si pasta de rosii; mai lasam pe foc 5 minute.
Pentru a adauga o culoare vie preparatului, presarati marar tocat marunt.
Simpla si aromata.
Pofta buna si post usor!
Ioi!!! Ma zapacesti de tot, imi vine sa mananc fotografia :)) Uitasem de o asa tocanita.
RăspundețiȘtergereWeekend fain, si nu numai!
Esti o draguta,multumesc!:)
Ștergereo mancarica foarte gustoasa ;)
RăspundețiȘtergereAratoasa si gustoasa, tocanita ta. Dar oare eu pe unde bintuiam, cind ai postat reteta ?! Cred ca la facut curatenie de primavara prin gradina... Pupici si o saptamina minunata sa ai !
RăspundețiȘtergere