Le puteti servi si in post daca folositi, la prepararea lor, biscuiti de post si lapte de soia.:)
300 g biscuiti
200 g nuci
200 g caise confiate
2 linguri cacao
4 linguri dulceata sau gem de caise
3 linguri nuca de cocos
2 linguri zahar pudra vanilat
esenta de rom
2-3 linguri lapte
Caisele se taie cubulete mici.
Nucile se usuca in cuptorul incins 10-15 minute,apoi se curata de coaja si se maruntesc.
Biscuitii se zdrobesc si ei.
Se amesteca, intr-un castron, nucile,biscuitii,romul,zaharul pudra,cacao cernuta si gemul de caise adaugat treptat.Compozitia obtinuta trebuie sa fie bine legata.Daca este prea uscata adaugati putin lapte.
Omogenizam foarte bine.
Se ia cate putina compozitie si formam bilute mici,bombonele pe care le trecem prin nuca de cocos si/sau nuca macinata.
Se lasa 2-3 ore sa se intareasca.
Super bune si de efect pe masa familiei.
De sarbatori le puteti darui prietenilor daca le impachetati intr-un mod placut.
Pofta buna!
Yes! Sunt prima! Potsa iau toata tava? :)))
RăspundețiȘtergereOk, va mai las si voua! Cred ca sunt super, draga mea furnicuta!
Te pup!
Ce bine arată şi frumos colorate!
RăspundețiȘtergereAm venit la degustat!Sunt bune!
RăspundețiȘtergereTe pup!
Unu verde pentru mine va rog!!! :) Hugs
RăspundețiȘtergereCe dragute sunt!! Chiar ca sunt de efect, si unde mai pun ca sunt si extra bune ;) Pup
RăspundețiȘtergereCe colorate sint... imi plac foarte mult... Mai ai una in vreun colt si pentru cei intirziati la degustare ?! Pupici !!!
RăspundețiȘtergeresunt asa de minunati si simpli:)
RăspundețiȘtergereDaca va plac, sunt incantata!:)
RăspundețiȘtergerePupici si multumiri !
Vad ca si tu te pregatesti de post. Sunt tare atragatoare bomboanele tale si pline de bunatati. Multumesc pentru idee
RăspundețiȘtergereiamiiii ce bunatati aici, delicioaseeee
RăspundețiȘtergere