Pot sa spun ca acest preparat face parte din specialitatea casei !:)
Ingrediente:
500 g piept de pui dezosat
4 oua
50 ml sos de soia
1 lingura cu mustar
1/2 lingurita de chilli
seminte de susan
pesmet
faina
sare si piper
Mod de preparare:
Am taiat pieptul de pui in bucati subtiri cu grosimea de 2 cm.Intr-un castron am batut ouale cu sosul de soia.Am pus mustarul,chilli,sarea si piperul.
Bucatile de pui le-am tavalit mai intai prin faina,dupa care prin compozitia rezultata.
La final le trecem prin pesmet amestecat cu susan si le prajim in baie de ulei pana prind o culoare aurie.
Le-am scos pe sevetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Servim puiul Shanghai cu sos dulce-acrisor.
Delicios !
Pofta buna.
Va doresc sa aveti parte de o saptamana usoara si spornica.
oare o fi careva caruia sa nu-i placa ???
RăspundețiȘtergereCred ca sunt excelente!
RăspundețiȘtergereO saptamana frumoasa si tie draga mea!
te pup!
Foarte apetisante.pup!
RăspundețiȘtergerePuiutul tãu ma cucerit!!!love it:)
RăspundețiȘtergerece bine arata, imi place tare mult puiul shanghai! Pup
RăspundețiȘtergereTare bine arata!!!Love It! hugs
RăspundețiȘtergereFoarte bun! Si noi consumam foarte des piept de pui dat prin pesmet.
RăspundețiȘtergere