luni, 15 octombrie 2012

Pui Shanghai

Pot sa spun ca acest preparat face parte din specialitatea casei !:)




Ingrediente:

500 g piept de pui dezosat
4 oua
50 ml sos de soia
1 lingura cu mustar
1/2 lingurita  de chilli
seminte de susan
pesmet
faina
sare si piper

Mod de preparare:

Am taiat pieptul de pui in bucati subtiri cu grosimea de 2 cm.Intr-un castron am batut ouale cu sosul de soia.Am pus mustarul,chilli,sarea si piperul.
Bucatile de pui le-am tavalit mai intai prin faina,dupa care prin compozitia rezultata.
La final le trecem prin pesmet amestecat cu susan si le prajim in baie de ulei pana prind o culoare aurie.
Le-am scos pe sevetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Servim puiul Shanghai cu sos dulce-acrisor.

Delicios !

Pofta buna.

Va doresc sa aveti parte de o saptamana usoara si spornica.



7 comentarii:

  1. oare o fi careva caruia sa nu-i placa ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca sunt excelente!
    O saptamana frumoasa si tie draga mea!
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine arata, imi place tare mult puiul shanghai! Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bun! Si noi consumam foarte des piept de pui dat prin pesmet.

    RăspundețiȘtergere