luni, 15 octombrie 2012

Pui Shanghai

Pot sa spun ca acest preparat face parte din specialitatea casei !:)




Ingrediente:

500 g piept de pui dezosat
4 oua
50 ml sos de soia
1 lingura cu mustar
1/2 lingurita  de chilli
seminte de susan
pesmet
faina
sare si piper

Mod de preparare:

Am taiat pieptul de pui in bucati subtiri cu grosimea de 2 cm.Intr-un castron am batut ouale cu sosul de soia.Am pus mustarul,chilli,sarea si piperul.
Bucatile de pui le-am tavalit mai intai prin faina,dupa care prin compozitia rezultata.
La final le trecem prin pesmet amestecat cu susan si le prajim in baie de ulei pana prind o culoare aurie.
Le-am scos pe sevetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Servim puiul Shanghai cu sos dulce-acrisor.

Delicios !

Pofta buna.

Va doresc sa aveti parte de o saptamana usoara si spornica.



7 comentarii: