vineri, 28 septembrie 2012

Friptura aromata de pui

Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate .



Ingrediente:

10 pulpe de pui
1 pahar de vin alb sec
100 ml ulei de masline
3 linguri de mustar cu hrean
cimbru
boia de ardei iute afumata
1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
sare si piper

Cum procedam:

Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.


Dupa ce carnea s-a rumenit frumos,scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si  Salata Coleslaw .:)




Pofta buna !

21 de comentarii:

  1. Da exact..... si salata Coleslaw!
    O nebunie! Weekend fain draga mea.
    Pupici, mai lipiciosi asa de la carnea de pui! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un sfarsit de saptamana linistit!
      Da,s-au lipit!:))

      Ștergere
  2. Çok güzel,çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılar..

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina, e vineri asta... M-ai facut sa salivez la pulpitele astea si mi-ai facut o pofta... Ma ling pe buze ca sa-mi treaca... Pupici si week-end placut !

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Da, au fost si pe placul sotului meu;au devenit foarte rapid invizibile!))

      Ștergere
  5. Ce deliciu ai pregatit aici! Stiu ce gatesc in week-end! Pulpite de pui........... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt incantata ca ti-am fost de folos cu o idee!
      Sanatate!:)

      Ștergere
  6. n-am mai avut timp nici macar de-o paine la masina de paine, dar noroc cu voi, prin blogosfera sa ma hranesc si eu, ca altfel as muri de foame:)

    RăspundețiȘtergere
  7. La Dia am mancat supa, aici felul doi :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata pe ziua de azi,te-ai saturat,este suficient si felul 1 si felul2!:))

      Pupici!

      Ștergere