Ingrediente:
10 pulpe de pui
1 pahar de vin alb sec
100 ml ulei de masline
3 linguri de mustar cu hrean
cimbru
boia de ardei iute afumata
1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :(
sare si piper
Cum procedam:
Spalam carnea,o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava,turnam uleiul si vinul,presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
Dupa ce carnea s-a rumenit frumos,scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si Salata Coleslaw .:)
Pofta buna !
Da exact..... si salata Coleslaw!
RăspundețiȘtergereO nebunie! Weekend fain draga mea.
Pupici, mai lipiciosi asa de la carnea de pui! :))
Un sfarsit de saptamana linistit!
ȘtergereDa,s-au lipit!:))
Çok güzel,çok leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.
RăspundețiȘtergereSaygılar..
Teşekkürler!:)
ȘtergereAdina, e vineri asta... M-ai facut sa salivez la pulpitele astea si mi-ai facut o pofta... Ma ling pe buze ca sa-mi treaca... Pupici si week-end placut !
RăspundețiȘtergereMultumesc,Dani!:)
ȘtergereSunt pe placul carnivorilor mei.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Da, au fost si pe placul sotului meu;au devenit foarte rapid invizibile!))
ȘtergereCe deliciu ai pregatit aici! Stiu ce gatesc in week-end! Pulpite de pui........... :))
RăspundețiȘtergereSunt incantata ca ti-am fost de folos cu o idee!
ȘtergereSanatate!:)
Minunata pentru weekend!
RăspundețiȘtergereÎmi faci poftã:)
RăspundețiȘtergereMmmmm ca faine mai sunt!!!
RăspundețiȘtergeren-am mai avut timp nici macar de-o paine la masina de paine, dar noroc cu voi, prin blogosfera sa ma hranesc si eu, ca altfel as muri de foame:)
RăspundețiȘtergereMultumesc!:)
RăspundețiȘtergereLa Dia am mancat supa, aici felul doi :)))
RăspundețiȘtergereGata pe ziua de azi,te-ai saturat,este suficient si felul 1 si felul2!:))
ȘtergerePupici!
Delicioasa friptura!
RăspundețiȘtergereDa,multumesc!
ȘtergereSimpla si delicioassaaa!! Pupici!
RăspundețiȘtergereMultumesc!:)
Ștergere