marți, 19 iunie 2012

Tortellini cu sos de rosii

Nimic mai rapid si mai gustos !



Ingrediente :

250 g paste tortellini umplute cu carne
o cutie de rosii taiate cuburi
o legatura de patrunjel
1 ceapa mica
1 capatana mica de usturoi
oregano
frunze de busuioc (daca doriti)
pasta de ardei iute
sare de mare si piper
cateva linguri de ulei de masline

Mod de preparare :

Pastele se fierb al dente in apa clocotita cu sare .
Tocam ceapa si usturoiul si le punem  la calit in putin ulei de masline, la foc mic .Adaugam patrunjelul tocat si amestecam.Pentru ca pastele au fost de calitate, am pus in tigaie un polonic de apa de unde au fiert pastele si am lasat sa clocoteasca . Turnam rosiile , pasta de ardei, oregano,sare si piper. Cand se formeaza un sos scazut adaugam pastele scurse de apa ; le invartim prin tigaie 2 minute si inchidem .
Razuim parmezan si servim !


Pofta buna !

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Tare bune......
      Mie imi plac cele cu sos alb sau sos de cascaval.
      Pacat ca nu sunt asa recomandate in dieta de slabit :-)

      Ștergere