Ce poate fi mai italian decat renumitele bruschete ?!
Ingrediente pentru 8 felii de ciabatta :
8 felii de prosciutto crudo
2-3 rosii dulci
4 linguri de ulei de masline
cateva frunze de busuioc (eu nu pot sa-l suport) :)
paine ciabatta
4 catei de usturoi,taiati in doua
1 lingurita de otet de vin rosu
sare si piper
Taie rosiile bucati marisoare.Pune-le intr-o craticioara cu busuiocul taiat,otetul de vin rosu,uleiul de masline si putina sare si piper .Amesteca totul usor si lasa compozitia sa se odihneasca circa 5 minute.
Prajeste feliile de ciabatta pe ambele parti ,apoi freaca-le pe o parte cu usturoiul taiat in doua .
Daca aveti modelul de ciabatta ca in fotografie ,taiati-le in doua,pe lung !
Pune o felie de ciabatta pe fiecare farfurie pentru servit si aseaza deasupra amestecul de rosii .Aranjeaza cate o felie de prosciutto peste rosii si serviti imediat .
Sunt atat de buuuuuuuneeeeeee ! :)
Meniu italian de vara !
Pofta buna !
arata nemaipomenit, draga mea! Pup
RăspundețiȘtergereSuper arata,dar nu se poate sa gustam ca sa ne convingem mai bine?
RăspundețiȘtergerePup!
Ador bruschetta cu rosii, iar daca are si prosciutto, cu atat mai bine.
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti doresc duminica faina.
Va servesc cu mare drag ! :)
RăspundețiȘtergereMultumesc !
Mie imi plac mai mult paginile tale din vacante.....
RăspundețiȘtergereMult suces cu bucataritul....
Numai bunataturi aici la tine!
RăspundețiȘtergereMimi ,te pup si te mai astept la mine ! :)
RăspundețiȘtergereGabriela, multumesc , ma straduiesc si eu !:)
Moama, imi ploua in gura numai uitandu-ma la poze si facand un foarte mic exercitiu de imaginatie. Yam!
RăspundețiȘtergereArata nemaipomenit si sunt si foarte gustoase. Ca antreu mai recomand si prosciuto cu pepene galben(o imbinare de gusturi deosebita)
RăspundețiȘtergereProduse teleshopping cu 50% reducere: Kosmodisk, Relax and Tone, Vibratone, Ab Tronic X2, Magic Bullet, Go Duster, Bullet Express, Paint Zoom, Celluless, Go Duster. Livrare gratuita in 24 de ore oriunde in tara. http://www.reduceri50.ro/ Tel. 0736 041 641
Minunata reteta Adina.
RăspundețiȘtergereMultumesc, Alexandra !
ȘtergereNu ma satur de ele, niciodata !:)