Ingrediente :
300 g spaghete
1 legatura de patrunjel
1 capatana mica de usturoi
150 ml. vin alb sec
sare si piper
1 limeta (zeama) sau lamaie
5 linguri cu ulei de masline
Fructele de mare le lasam sa se dezghete in frigider .Le trecem printr-un jet de apa si se scurg .
Spaghetele le fierbem al-dente .
Incingem uleiul intr-o tigaie mare si punem la prajit patrunjelul si usturoiul tocate marunt . Stingem cu vin alb si lasam sa se evapore alcoolul ; adaugam fructele de mare si zeama de la o limeta .
Lasam sa clocoteasca in tigaie 3-4 minute si punem spaghetele .
Amestecam si asezonam cu sare si piper .
Pofta buna !
ce farfurie colorata! arata ff bine!Pup
RăspundețiȘtergereSuper bine arata! Un Weekend minunat! Pup!
RăspundețiȘtergereMultam fain !:)
RăspundețiȘtergereWeekend linistit !
Ador fructele de mare in orice combinatie,arata super bine reteta ta !Pup
RăspundețiȘtergere