Inca o reteta de sezon,rapida si foarte gustoasa ! :)
Rosii proaspete,dovlecel,usturoi si cascaval topit !
Ingrediente :
1 dovlecel mediu
2 rosii mari
4 catei de usturoi
250 g cascaval
verdeata (optional)
sare si piper
Dovlecelul si rosiile se spala si se sterg.
Taiem dovlecelul in felii si il presaram cu sare si piper. Frigem putin feliile de dovlecel intr-o tigaie grill.
Le dam deoparte.
Rosiile se felieaza si se asezoneaza cu sare si piper.
Cateii de usturoi se zdrobesc.
Intr-un vas yena vom aseza felii de dovlecel fripte, putin usturoi zdrobit,un rand de felii de rosii si bucatele de cascaval.Continuam cu inca o serie din aceste legume si la final,deasupra,vor ramane rosiile peste care vom aseza un strat generos de cascaval.
Dam preparatul la cuptor incins pentru 10-15 minute.
Servim cald !
Minunat !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu