Am cumparat conopida pentru murat, dar am oprit si pentru mancarica cu pui, traditionala in fiecare toamna .
Daca folosim toate partile de la pui, va fi mult mai gustoasa.
Ingrediente:
1 pui taiat in bucati
1 conopida mare
2 ardei kapia / grasi
1 ceapa mare
1 cana de rosii cuburi
patrunjel
sare, piper si putin cimbru
O scurgem de apa.
Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei si calim bucatile de pui presarate cu sare.Le scoatem si pe ele.
In aceasta tigaie calim ceapa tocata, adaugam ardeii taiati fasii lungi si cand s-au inmuiat putin turnam rosiile. Asezonam cu sare, piper si cimbru. Inchidem focul.
Asezam conopida intr-o tava sau cratita mare, turnam legumele peste ea si asezam deasupra bucatile de pui.
Presaram patrunjel si dam la cuptor incins pentru 30 de minute.
Este o bunatate de mancarica.
Pofta buna !
Ce fain s-au rumenit pulpitele ;;)
RăspundețiȘtergereFoarte gustoasa!
RăspundețiȘtergereBuna,buna si frumoasa!
RăspundețiȘtergereBună Adina!
RăspundețiȘtergereArată super și cred că a fost tare gustoasă!
O zi minunată îți doresc!
Cu drag!
arata tare apetisant, simpatica lingra :))))))00
RăspundețiȘtergereCe buna trebuie sa fie! Ador conopida!
RăspundețiȘtergere2 ingrediente dragi mie, conopida si puiul ;)
RăspundețiȘtergereNu refuz!