Am cumparat conopida pentru murat,dar am oprit si pentru mancarica cu pui,traditionala in fiecare toamna .
Daca folosim toate partile de la pui,va fi mult mai gustoasa.
Ingrediente:
1 pui taiat in bucati
1 conopida mare
2 ardei kapia / grasi
1 ceapa mare
1 cana de rosii cuburi
patrunjel
sare,piper si putin cimbru
O scurgem de apa.
Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei si calim bucatile de pui presarate cu sare.Le scoatem si pe ele.
In aceasta tigaie calim ceapa tocata,adaugam ardeii taiati fasii lungi si cand s-au inmuit putin turnam rosiile. Asezonam cu sare,piper si cimbru. Inchidem focul.
Asezam conopida intr-o tava sau cratita mare,turnam legumele peste ea si asezam deasupra bucatile de pui.
Presaram patrunjel si dam la cuptor incins pentru 30 de minute.
Este o bunatate de mancarica.
Pofta buna !
Ce fain s-au rumenit pulpitele ;;)
RăspundețiȘtergereFoarte gustoasa!
RăspundețiȘtergereBuna,buna si frumoasa!
RăspundețiȘtergereBună Adina!
RăspundețiȘtergereArată super și cred că a fost tare gustoasă!
O zi minunată îți doresc!
Cu drag!
arata tare apetisant, simpatica lingra :))))))00
RăspundețiȘtergereCe buna trebuie sa fie! Ador conopida!
RăspundețiȘtergere2 ingrediente dragi mie, conopida si puiul ;)
RăspundețiȘtergereNu refuz!