miercuri, 23 ianuarie 2013

Sos de fasole si porumb

Un preparat mexican cu continut scazut de grasimi si o sursa buna de fibre.




Ingrediente:

400 g fasole rosie,din conserva,scursa
300 g porumb dulce,din conserva,scurs
1 ceapa rosie mica,tocata
1 ardei iute,rosu,tocat
1 legatura mica de patrunjel
1 lingura ulei de masline

Chips tortilla pentru servit


Mod de preparare:

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb,pana se formeaza o pasta.Apoi se rastoarna totul intr-un bol,se adauga restul ingredientelor,se asezoneaza si se amesteca.

Serviti acest dip cu chips tortilla sau bastonase de legume.

Minunat!

Pofta buna!



16 comentarii:

  1. Mmmm,ce bunatate!Pentru vineri mi-ai dat o idee exceptionala.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelenta dar e buna vara! Iarna nu poti dormi cu geamul deschis! :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o nebuna!:))
      Minnie invidioasa,ce-ai mai vrea tu sa-ti eliberezi matul!:))))

      Pupici !

      Ștergere
  3. Sint innebunita dupa fasolele astea colorate, aici n-am vazut... Imi place papita ta, dar oare cu un pic de usturoi, ce gust ar avea ?! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  4. Super, si eu vreau sa fac...imi plac grozav toate ingredientele, plus ca-mi place si ca se face rapid :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uma refeição muito apetitosa!
    Excelente blog!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place tare mult combinatia de fasole rosie si porumb!!!Yummy!

    RăspundețiȘtergere