Ingrediente:
500 g farfale
300 g bacon
300 ml smanatana dulce
250 ml vin alb
parmezan ras
busuioc verde
sare si piper
Mod de preparare:
Fierbem pastele al dente in apa cu sare.
Intr-o tigaie mare incingem putin ulei de masline si adaugam baconul taiat fasii sau cuburi.Rumenim baconul la foc iute cateva minute dupa care turnam peste el vinul alb.Amestecam bine pana se evapora alcoolul din vin si se formeaza un sos subtire dar foarte aromat.Adaugam smanatana dulce si reducem focul.Lasam sa scada,asezonam si adaugam pastele,parmezan si amestecam usor.
Finalizam cu busuioc verde.
Sunt absolut spectaculoase!:)
Pofta buna !
Gata,astazi o tirmit pe Diana la tine.A vazut pastele,si tare i-au placut cum arata!Pup!
RăspundețiȘtergereO astept !:)
ȘtergereTare bune! Imi lac pastele foarte mult!
RăspundețiȘtergerePe cand o reteta buna de cozonac? :))
Te pup draga mea draga si îti doresc un weekend fain!
Te pup si eu !
ȘtergereWow,ce bunatate,de abia astept sa fac si eu.Weekend placut!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
ȘtergereSunt delicioase, si eu fac! Imi place mult forma farfalelor:)
RăspundețiȘtergereSunt super frumoase,nu?:)
ȘtergerePastele sint delicioase in orice combinatie, iar fluturasii tai ma imbie sa-i maninc... Pupici !
RăspundețiȘtergereMultumesc!
Ștergeresunt fan paste !
RăspundețiȘtergereDa, si eu !:)
ȘtergereYuuumy!!Pasta Pasta E Basta :)
RăspundețiȘtergere:))Yupiii!
ȘtergereCe mancare delicioasa, vreau si eu sa vin la masa! Pup
RăspundețiȘtergere