vineri, 23 noiembrie 2012

Salata mediteraneana cu sardine

Daca doriti sa va bucurati de o mancare plina de savoare,dar pregatirea ei sa nu va ocupe prea mult timp,optati pentru urmatoarea reteta.:)



Ingrediente:

frunze de salata
masline negre, taiate grosier
1 lingura de capere,scurse
2 conserve de sardine in sos tomat,scurse(sosul se pastreaza)
1 lingura ulei de masline
1 lingura zeama de lamaie
optional,samburi de rodie

Mod de preparare:

Se impart frunzele de salata in 4 farfurii,apoi se adauga maslinele si caperele.Se rup in bucati mai mari sardinele si se pun in salata.
Se amesteca sosul de tomate cu uleiul si otetul,apoi se presara peste salata.

Pentru mai multa culoare si gust imprastiati samburi de rodie!

! Puteti sa puneti salata intre doua felii de bagheta,pentru un pranz gustos.

Pofta buna!

7 comentarii:

  1. Foarte buna! O incerc cu siguranta - cu rodie din belsug :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Prezent... O portie de salata si pentru mine cu tot cu rodii. Pupici si week-end placut !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bunatate de salata ai pregatit!!!Yummy!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Adina!
    Ador peștele,sub orice combinație!
    Un weekend excelent!
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rapid si bun! Trebuie sa incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere