Trebuie sa le pregatiti,sunt o minunatie !
24 bucati piscoturi
1 ceasca de cafea espresso
3 linguri Amareto sau cateva picaturi de esenta migdale
2 plicuri zahar vanilat
cacao
Mod de preparare:
Am pus piscoturile in robotul de bucatarie si le-am macinat fin.
Intr-un castron mare am rasturnat piscoturile macinate si
peste ele am pus ceasca de cafea calda,am amestecat si pentru 10 minute
le-am abandonat.
Cu mixerul am batut mascarpone,esenta de migdale si
vanilia.Crema fina rezultata se adauga peste biscuitii inmuiati cu cafea .
Omogenizam compozitia si formam bilute de marimea unei nuci
pe care le tavalim prin cacao.
Dam la frigider pentru o ora si apoi...servim!:)
Pralinele se pregatesc foarte usor si sunt delicioase!
Pofta buna!
Multumesc,Bubu!:)
Weekend placut tuturor !
Ce idee super! Rapid de usor, si de servit musafirii ;) Pupici
RăspundețiȘtergereMda! Cu asa bunatati si eu asi zice weekend placut!:)))
RăspundețiȘtergereIti doresc sa ai parte de un weeken super frumos! Te pup!
Super gustoase si frumoase.Pup!
RăspundețiȘtergereWoooW cat de faine ti-au iesit!Ma bucur foarte tare ca ti-au placut!Iti doresc un Weekend plin de soare!hugs
RăspundețiȘtergereminunat pt a-ti satisface pofta de dulce!
RăspundețiȘtergereCe-mi faci tu mie cu guguloaiele astea pudrate cu cacao?! Trebuie sa le incerc si eu.
RăspundețiȘtergereCat sunt de simple si de faine! Trebuie sa le fac si eu, trecut pe lista ;-)
RăspundețiȘtergereImi plac, sa sti ca nu am vazut asa piscoturi in supermarket, imi plac foarte mult si merg de minune la deserurile la pahar, pup:)
RăspundețiȘtergereBună Adina!
RăspundețiȘtergereArată super...și sunt ușor de făcut!
Îți doresc un weekend excelent!
Te îmbrățișez cu drag!
Sint perfecte si imbietoare pralinele tale. Arunca si la mine vreo doua sa le papa alaturi de cafea. Pupici !
RăspundețiȘtergerewawwwwwwwwww....minunate !
RăspundețiȘtergerece bine arata!!
RăspundețiȘtergereCele mai tari. O idee minunata pentru oaspetii mei din weekend. Bravo !
RăspundețiȘtergereVa multumesc si ma bucur ca sunt pe placul vostru!:)
RăspundețiȘtergereBuna..imi plac foarte mult aceste praline si as vrea sa le fac acum pentru 8 Matie sa le ia mama la munca.Vroiam sa te intreb trebuie o canita mica de cafea sau o cana mare de 250??Multumesc mult!
RăspundețiȘtergereRocsy,pune 150 ml. cafea si daca ti se pare compozitia uscata mai adaugi max.50 ml.
ȘtergereO sa va placa!:)
La multi ani !
Ok..Multumesc mult.Trebuie sa serveasca mama la servici de asta si am toate ingredientele necesare.Pupici!
ȘtergereLe-am pregatit si eu.Sunt absolut delicioase.Cei care au avut parte de ele au fost incantati.Multumesc pentru reteta! http://rocsyinbucatarie.blogspot.ro/2013/03/praline-tiramisu.html
RăspundețiȘtergereLa multi ani!
RăspundețiȘtergereAm facut si eu aceasta reteta, ca tare mult m-a incantat cand am vazut asa minunatii la tine.
Multumesc frumos pentru inspiratie!