Pentru cei care prefera ciupercile ,aceasta supa-crema este un deliciu !
2 cepe
3-4 catei de usturoi
100 g unt
1,5 litri supa de pui (sau apa)
300 g smantana
3 linguri ulei
sare si piper
crutoane
Mod de preparare:
Intr-o cratita, am incins uleiul si untul . Am calit ceapa si usturoiul ,tocate marunt .
Ciupercile spalate si taiate cuburi le-am pus peste amestecul de ceapa si usturoi ; le-am lasat si pe ele la calit 5-10 minute .Am amestecat incontinuu ca sa nu se prinda, apoi am adaugat supa de pui .
Am lasat la fiert 10 minute. Daca nu avem supa ,folosim apa.
Punem toata compozitia intr-un blender,adaugam smantana,sare si piper, apoi pasam !
Servim supa crema de ciuperci cu crutoane !
Rapid si gust inconfundabil !
Pofta buna !
As pune ciuperci si in prajituri,asa de mult imi plac.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Am mancat si eu intr-un restaurant aceasta supa-crema...intr-adevar "gust inconfundabil"!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos pentru reteta,acum chiar ca am sa incerc si eu sa o fac...aaa! eu cred ca smantana dulce era,nu?
Doina este o supa delicioasa si usoara !
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita; te mai astept !:)
Da, smantana grasa si dulce !
Te pup !
Dupa cum prezinti reteta totul pare atat de usorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! O sa incerc si eu, pentru ca si eu as manca ciuperci...in orice stare si in orice moment, si iti spun cum a iesit!
RăspundețiȘtergere