duminică, 13 mai 2012

Saratele cu telemea


Sunt niste saratele fragede pe care le puteti pastra mai mult timp in cutie de plastic, inchisa ermetic !



Ingrediente :

1 cana cu untura
1 pachet margarina Rama
1 cana lapte
1/2 plic drojdie
100 gr.telemea
1 galbenus
faina cat cuprinde
mac sau susan
sare

Frecam margarina spuma,adaugam untura,drojdia,laptele,sarea (dupa gust) si adaugam faina cat sa ne iasa un aluat elastic.
Intindem aluatul intr-o foaie de 1 cm. grosime,o ungem cu galbenus , presaram telemeaua rasa si mac.
Taiem fasii de 10 cm lungime si 1 cm.latime. Putem decupa foaia cu diferite  forme !
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu.

Serviti alaturi de un pahar cu bere ! :)


3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa iti dau adresa sa imi trimiti si mie cateva...kilograme!

    RăspundețiȘtergere
  3. Le refac de sarbatori;negociem atunci!:)

    RăspundețiȘtergere