Un preparat rapid, gustos si sanatos !
O sa vedeti ce dulci vor deveni cartofii de la ceapa caramelizata !
Ingrediente pentru 4 persoane :
500 g cartofi
1 ceapa mare taiata pestisori
500 g ciuperci
6 oua
2 cepe verzi
1 ardei iute rosu
oregano,rozmarin si putin coriandru
sare si piper
Pentru inceput, fierbem putin cartofii in coaja, cam 10 minute din mom. in care incepe sa fiarba apa.
Se curata de coaja, se taie in cuburi si se asezoneaza cu putina sare, piper si rozmarin.
Incingem cuptorul la 180 de grade.
Pregatim o tava mare, eu am folosit o tava yena, unsa cu putin ulei .Imprastiem ceapa si cartofii prin tava,punem si ciupercile .Presaram putin oregano si coriandru.Stropim cu ulei de masline si dam tava la cuptor pentru 15-20 de minute,pana cand cartofii sunt rumeniti.
Scoatem tava din cuptor si facem 6 cuiburi printre legume, acolo vom sparge cate un ou.
Dam din nou tava la cuptor pentru 3-4 minute sau pana cand ouale sun facute pe gustul dumneavoastra.
Servim preparatul cald impreuna cu ceapa verde si ardei iute tocat !
Toate gusturile se imbina, iar cartofii dulci de la ceapa caramelizata sunt mortali !
Delicios !
maine la treaba, si asa trebuia sa gatesc ...si nu aveam nici o idee
RăspundețiȘtergereMultumesc !
ȘtergereTe mai astept pe la mine !:)