luni, 30 martie 2015

Rulada din carne tocata umpluta cu legume

O rulada de carne tocata cu legume, plina de arome, satioasa,spornica si aratoasa !
Pentru o masa deosebita,incercati aceasta reteta !




Ingrediente :

800 g carne tocata porc-vita
2 oua mari
1 legatura patrunjel
1 ceapa tocata marunt
2 felii de paine inmuiate in lapte
sare,piper sau fulgi de chilli
cimbru

Umplutura :

3 linguri de mazare
3 linguri porumb
1/2 morcov
1 ardei rosu...

Amestecam carnea tocata cu ouale,patrunjelul tocat si restul ingredientelor, o asezonam.
Pe o folie de aluminiu sau hartie de copt presarata cu pesmet, intindem compozitia de carne,pe care o apasam bine sa nu se desfaca.
Presaram legumele colorate deasupra .Tinem de capatul foliei si rulam.O asezam pe o tava.
Dam rulada la cuptor incins la 180 de grade pentru 40 de minute.Scoatem rulada din hartie si o mai dam la cuptor inca 10 minute .
Lasam rulada sa se raceasca si o feliem.

La sfarsit ,nu mai ramane decat aprecierea celorlalti ! :)


Pofta buna !

8 comentarii:

  1. Apetisanta rulada si frumos colorata, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce imi place rulada ta! Arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Adina!
    Arată super rulada ta,mi-ai dat o idee bună de sărbători!
    O zi minunată îți doresc!
    Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o rulada gustoasa si spornica,multumesc de vizita !
      Te pup !

      Ștergere
  4. Ce e alb in ea? Seamana cu orezul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu are orez, probabil de la lumina, cand am facut fotografia ...

    RăspundețiȘtergere