sâmbătă, 28 februarie 2015

Ficatei in vin cu taitei chinezesti

Nimic mai simplu si mai gustos !
Ficatei de pui perpeliti in tigaie,mirodenii rasfatate si sos picant ce face un melanj perfect cu taiteii chinezesti.



Ingrediente pentru 4 persoane

500 g fidea de orez
500 g ficatei de pui
4 catei de usturoi
100 ml vin alb
2 linguri cu ketchup picant sau dulce
1 lingurita boia dulce sau 1/2 lingurita boia iute
cimbru
patrunjel uscat
piper

Mod de preparare :

Inntr-o oala cu apa sarata si clocotita punem taiteii si lasam 10 minute acoperiti . Scurgem pastele de apa,le stropim cu putin ulei ,asezonam cu putina sare si piper.

Ficateii se curata de tendoane si de pielite.Se spala si se scurg bine.
Incingem putin ulei intr-o tigaie si calim usturoiul zdrobit cu lama la cutit;adaugam ficateii,se frig pe toate partile.Cand sunt aproape gata punem sare,ketchup,cimbru,boia si stingem cu vin alb.Mai gatim 5 minute.
Presaram patrunjel uscat .
Ficateii se servesc cu fidea de orez ornati cu doua-trei feliute de legume colorate.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu