Ingrediente:
500 g taitei cu ou sau tagliatele
300 g muschi sau pulpa de porc(cuburi)
2-3 catei de usturoi tocati fin
2 linguri sos de soia
2 lingurite de amidon
1 lingura de miere
1 bucata de ghimbir cat degetul mare,tocat fin
1 ardei gras verde taiat felii
150 g fasole verde
2 lingurite seminte de susan
Mod de preparare:
Fierbem pastele al dente intr-o oala cu apa si sare.
Intre timp,amestecam amidonul cu o lingura de apa,apoi adaugam sosul de soia si mierea;dam deoparte.
Intr-o tigaie mare incingem putin ulei si dam focul mare.Adaugam carnea de porc si tinem pe foc pana se rumeneste bine pe toate partile.
Ponderam focul si punem ghimbirul,usturoiul,ardeiul si fasolea verde.Mai tinem pe foc 3-4 minute.Acum adaugam sosul si amestecam mereu.Tinem pe foc pana ce sosul se ingroasa.
Adaugam sare numai daca este nevoie.Sosul de soia este destul de sarat !
Se impart tagliatelele scurse in boluri.Se pun carnea de porc si legume deasupra si si finalizeaza cu o ploaie de seminte de susan .
Acest preparat este demential,amestecul de sos de soia,ghimbir si miere este explozie!
Pofta buna !
Foarte gustos! Mi-ai facut pofta, Adina, cu amestecul tau exploziv!:)))
RăspundețiȘtergereGrozava combinatia, vin si eu la masa!
RăspundețiȘtergerefoarte bine arata!
RăspundețiȘtergeretin minte...sos soia, miere, ghimbir :)
RăspundețiȘtergere