Salata este o explozie de vitamine,iar puiul cu parmezan, din revista Goood Food, este grozav!
Salata de naut,avocado si portocale:
Intr-un bol mare amestecam ,un avocado taiat in felii,o portocala taiata felii,doar pulpa,salata rucola si naut fiert si bine scurs.
Peste ele turnam un dressing minunat format din:zeama de portocala,1 lingura de ulei de masline ,putin otet,sare ,piper si fulgi de chilli..Amestecam foarte bine!
Puiul cu parmezan:
Se incinge cuptorul si se tapeteaza o tava cu folie de aluminiu.
Se bat cu furculita doua albusuri cu sare si piper.
Se dau pe razatoarea mica 5-6 linguri de parmezan.
Trecem bucati de piept de pui, fara piele si os, prin albusurile batute ,apoi prin parmezanul ras si le dam la cuptor pentru 15 minute.
Serviti pieptul de pui cu salata minunata!
Pofta buna!
Bună draga mea!
RăspundețiȘtergereArată super..îmi place cum este decorat platoul!
Îți doresc o săptămână superbă!
Cu drag!
O combinatie la care nu am recurs niciodata.
RăspundețiȘtergerePare apetisanta, si desiur este foarte sanatoasa.
Este perfecta pentru vremea calda cind nu trebuie sa ne complicam prea mult cu gatitul.
Puiul ala cu parmezan e delicios!
RăspundețiȘtergereNu am incercat puiul cu parmezan. Am retinut reteta.
RăspundețiȘtergerenu vrei tu sa combini si asortezi la mine in bucatarie ? :)
RăspundețiȘtergereDelicioasa papita. Salata e pentru mine ?! Nu ca as refuza puiutul, dar mai la toamna ma dau si la el...
RăspundețiȘtergereo idee excelenta :)
RăspundețiȘtergereArata tare bine salata ta! kisses
RăspundețiȘtergereLas puiul pentru o portie dubla din salata asta apetisanta.
RăspundețiȘtergereArata tare bine, in special salata!
RăspundețiȘtergereCe combinatie reusita si arata si foarte bine!
RăspundețiȘtergere