luni, 8 iulie 2013

Salata de naut,avocado si portocale cu pui in crusta de parmezan

Hai sa combinam si sa asortam retete pentru a crea meniuri rapide si apetisante!;)
Salata este o explozie de vitamine,iar puiul cu parmezan, din revista Goood Food, este grozav!






Salata de naut,avocado si portocale:

Intr-un bol mare amestecam ,un avocado taiat in felii,o portocala taiata felii,doar pulpa,salata rucola si naut fiert si bine scurs.
Peste ele turnam un dressing minunat format din:zeama de portocala,1 lingura de ulei de masline ,putin otet,sare ,piper si fulgi de chilli..Amestecam  foarte bine!


Puiul  cu parmezan:

Se incinge cuptorul si se tapeteaza o tava cu folie de aluminiu.
Se bat cu furculita doua albusuri cu sare si piper.
Se dau pe razatoarea mica 5-6 linguri de parmezan.
Trecem bucati de piept de pui, fara piele si os, prin albusurile batute ,apoi prin parmezanul ras si le dam la cuptor pentru 15 minute.

Serviti pieptul de pui cu salata minunata!



Pofta buna!



11 comentarii:

  1. Bună draga mea!
    Arată super..îmi place cum este decorat platoul!
    Îți doresc o săptămână superbă!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. O combinatie la care nu am recurs niciodata.
    Pare apetisanta, si desiur este foarte sanatoasa.
    Este perfecta pentru vremea calda cind nu trebuie sa ne complicam prea mult cu gatitul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat puiul cu parmezan. Am retinut reteta.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu vrei tu sa combini si asortezi la mine in bucatarie ? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Delicioasa papita. Salata e pentru mine ?! Nu ca as refuza puiutul, dar mai la toamna ma dau si la el...

    RăspundețiȘtergere
  6. Las puiul pentru o portie dubla din salata asta apetisanta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata tare bine, in special salata!

    RăspundețiȘtergere