joi, 20 iunie 2013

Tartine cu ciuperci si crema de branza

O reteta intr-un picior pentru zilele cand esti in cautarea unui fel de mancare fara carne,dar delicioasa si hranitoare.!:)
Perfecta pentru un pranz rapid,gata in doar 30 minute!





Ingrediente:

500 g ciuperci proaspete
250 g crema de branza cu verdeturi
4-5 catei de usturoi pisati
un sfert de ardei iute tocat(optional)
2 baghete mici,taiate pe jumatate pe lungime
2 linguri de ulei vegetal

Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie adanca,apoi se rastoarna ciupercile taiate in sferturi ,usturoiul,ardeiul iute si se calesc 5 minute.Se acopera tigaia cu capac si se lasa sa se inabuse in suc propriu inca 8-10 minute.
Adaugam crema de branza,amestecam bine sa se acopere ciupercile cu crema,asezonam si mai lasam pe foc mic 3 minute.

Se prajesc usor baghetele ,se pune pe fiecare bucata amestec fierbinte de ciuperci si se rasneste un pic de piper negru.

Sunt atat de bune,nu te poti opri din mancat !


Pofta buna!


10 comentarii:

  1. Prezent... Vin cu brinza si plec cu tartina. Noi sintem fani salate si alte minuni, gen tartinele tale... Cu caldurile de afara, doar duminica seara mincam carnita de pui, in rest, sintem iepurasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Adina!
    Deja salivez,îmi plac ciupercile la nebunie și
    arată bestial platoul tău!
    O seară plăcută draga mea!
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt grozave!
    Mancam si noi foarte des ciuperci, de toate soiurile!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se face foame și poftă când le văd.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna reteta asta "intr-un picior"...ghici ciuperca ce e?:))Rapid si bun!

    RăspundețiȘtergere
  6. in varianta aceasta inca nu am mancat ciuperci, dar ma tenteaza acum ca am vazut la tine!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca va place,multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere