Miroase din cuptor a cald,gustos si aromat!:)
Ingrediente:
8-10 ciocanele de pui
250 g bacon
500 g ciuperci
200 g prune uscate
1 ceapa
3-4 cartofi
1 mar(optional)
sare,piper,cimbru
Mod de preparare:
Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora.
Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei.
Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine.
Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust.
Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora.
Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine.
Presaram patrunjel si servim.
Enjoy!:)
Wow! Ce bine miroase!
RăspundețiȘtergereSa ai o primavara calda si frumoasa si sa ramai vesnic tanara! Te pup!
Unde vad prune uscate, vin si eu repede! Foarte buna combinatia!
RăspundețiȘtergereMmmm ce bunatate!O primavara minunata iti doresc!
RăspundețiȘtergerecu prune uscate nu am mancat...inca :)
RăspundețiȘtergereUitasem de savoarea prunelor uscate!
RăspundețiȘtergereO primăvară frumoasă!
RăspundețiȘtergereO nebuinie aromata si delicioasa! O primavara frumoasa iti doresc! Pup!
RăspundețiȘtergereMmm pui si bacon,nu pot spune decat DELICIOS! Pup
RăspundețiȘtergereCe de ingrediente minunate, iar combinate sigur a iesit ceva minunat :) Pupici
RăspundețiȘtergereO mancare consistenta dar si tare buna! O saptamana frumoasa!
RăspundețiȘtergereTare bun:)
RăspundețiȘtergere