vineri, 1 martie 2013

Pui cu ciuperci si prune uscate


Miroase din cuptor a cald,gustos si aromat!:)








Ingrediente:

8-10 ciocanele de pui
250 g bacon
500 g ciuperci
200 g prune uscate
1 ceapa
3-4 cartofi
1 mar(optional)
sare,piper,cimbru

Mod de preparare:

Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora.
Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei.
Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine.
Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust.
Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora.
Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine.
Presaram patrunjel si servim.



Enjoy!:)

11 comentarii:

  1. Wow! Ce bine miroase!
    Sa ai o primavara calda si frumoasa si sa ramai vesnic tanara! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde vad prune uscate, vin si eu repede! Foarte buna combinatia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm ce bunatate!O primavara minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. cu prune uscate nu am mancat...inca :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uitasem de savoarea prunelor uscate!

    RăspundețiȘtergere
  6. O nebuinie aromata si delicioasa! O primavara frumoasa iti doresc! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm pui si bacon,nu pot spune decat DELICIOS! Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce de ingrediente minunate, iar combinate sigur a iesit ceva minunat :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. O mancare consistenta dar si tare buna! O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere