marți, 3 iulie 2012

Ceafa de porc la tigaie

Va propun un meniu : Supa de pui cu galuste de gris si Ceafa de porc la tigaie .
Este atat de rapida, frageda si gustoasa...

 


Ingrediente :

4 bucati ceafa de porc cu os
2 lingurite de mustar bun
sare,piper,boia si cimbru
4 linguri cu ulei de masline

Spalam carnea si o frecam bine cu condimente si mustar  .
O lasam deoparte pentru o ora .
Intr-o tigaie de teflon ,incingem uleiul de masline si punem carnea la foc mic ,o lasam sa se caleasca pe o parte 5 minute si pe celalata parte alte 5 minute.
O sa-si lase un sos delicios pe care il servim peste carne .


Pofta buna !

3 comentarii:

  1. Dupa o absenta indelungata vad ca numai bunatati ai postat.Abia am asteptat sa intru pe blog,este o incantare pentru ochi si papilele gustative.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bunatate... Eu vreau o portie care sa contina doua felii de ceafa de porc, cu promisiunea ca dau la schimb salata... ha, ha... facem tirgul ?! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  3. Milica, multumesc ! Te pup !:)

    Dani,we make a deal !:)

    RăspundețiȘtergere