Este atat de rapida, frageda si gustoasa...
Ingrediente :
4 bucati ceafa de porc cu os
2 lingurite de mustar bun
sare,piper,boia si cimbru
4 linguri cu ulei de masline
Spalam carnea si o frecam bine cu condimente si mustar .
O lasam deoparte pentru o ora .
Intr-o tigaie de teflon ,incingem uleiul de masline si punem carnea la foc mic ,o lasam sa se caleasca pe o parte 5 minute si pe celalata parte alte 5 minute.
O sa-si lase un sos delicios pe care il servim peste carne .
Pofta buna !
sare,piper,boia si cimbru
4 linguri cu ulei de masline
Spalam carnea si o frecam bine cu condimente si mustar .
O lasam deoparte pentru o ora .
Intr-o tigaie de teflon ,incingem uleiul de masline si punem carnea la foc mic ,o lasam sa se caleasca pe o parte 5 minute si pe celalata parte alte 5 minute.
O sa-si lase un sos delicios pe care il servim peste carne .
Pofta buna !
Dupa o absenta indelungata vad ca numai bunatati ai postat.Abia am asteptat sa intru pe blog,este o incantare pentru ochi si papilele gustative.Pup!
RăspundețiȘtergereCe bunatate... Eu vreau o portie care sa contina doua felii de ceafa de porc, cu promisiunea ca dau la schimb salata... ha, ha... facem tirgul ?! Pupici !
RăspundețiȘtergereMilica, multumesc ! Te pup !:)
RăspundețiȘtergereDani,we make a deal !:)