Ingrediente pentru perisoare:
700 gr. carne tocata de porc
o cescuta de orez
o ceapa mica tocata marunt
2 oua
sare si piper
Ingrediente pentru ciorba:
2 ardei galbeni,mari
2 morcovi mici
1 legatura mai mica de ceapa verde
1 salata verde
1 litru bors
500 ml. suc de rosii
1 ou
Patrunjel
Amestecam carnea tocata cu ceapa taiata marunt,ouale batute,orezul spalat si scurs,sare si piper.Cu mainile ude, modelam bilute de carne de forma unei nuci.
Mod de preparare zeama :
Punem la fiert in 3 litri de apa ,morcovii taiati cubulete si lasam pana se inmoaie putin,adaugam ceapa si ardeii.Dupa 5 minute punem borsul,lasam sa clocotesca,urmeaza sucul de rosii .Cand incepe sa bolboroseasca :) dam focul mai mai mic la aragaz si adaugam usor perisoarele .Cand incepe sa fiarba orezul din ele adugam salata taiata fideluta si potrivim de sare .
La sfarsit i-am adaugat un ou batut si patrunjel verde.
Eu iubesc ciorbele bogate ,nu zeama lunga ,de aceea adaug ingrediente multe !
Este delicioasa,credeti-ma !
In anotimpul rece, aceasta ciorbica ,o pregatesc cu :
- o varza mica taiata fin
- telina tocata marunt
- perisoare
- rosii
- bors
- patrunjel
Sa aveti pofta !
Arata excelent, o voi incerca cu siguranta. Multumim
RăspundețiȘtergerehttp://www.reduceri50.ro
Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: s_vs_player@yahoo.com
RăspundețiȘtergere