marți, 8 mai 2012

1 Mai pe Valea Cerbului, Busteni .Ne-am hotarat sa luam din nou drumul muntelui ,sa solidarizam cu al nostru roman neaos si de 1 Mai sa incingem un gratar pe Valea Cerbului ,la Busteni sub privirea "rece" a Caraimanului.
Pentru ca a fost o plecare inopinata ,am inceput sa google-esc dupa locuri de cazare ; peste tot ocupat si ne cam luasem gandul . Ultima incercare a fost cu noroc si ne-am cazat la casa domnului profesor  Marian Chitescu . Cu aceasta ocazie am descoperit aici un fost sportiv de performanta ,un participant la doua Jocuri Olimpice de Iarna (Lillehammer - Norvegia in 1994 si Napano-Japonia in 1998) si a luat startul de nenumarate ori in Cupa Mondiala si Cupa Europei,obtinand locul 6 in Cupa Europeana,la St.Moritz Celerina in 1993 .Multiplu campion national, a facut parte din Lotul National si Olimpic de BOB al Romaniei timp de 10 ani . In fotografiile de vacanta veti descoperi  medaliile si trofeele dumnealui.
 Valea Cerbului cu taxa de campare 10 lei, plina de corturi,rulote si afumata de gratare. :)

Prin targ la Azuga .Au fost niste zile frumoase cu distractie,plimbari prin imprejurimi si bronzul ....... :)))Un comentariu: