Aceasta salata constituie un final delicios si racoritor.Nu exista nicio regula fixa in privinta ingredientelor- imaginile de mai jos reprezinta doar o sugestie si o puteti personaliza cu orice fructe de sezon.
Doar coniacul si siropul de anason vor da o savoare spectaculoasa acestui desert.
Sirop de anason si coniac:
75 g de zahar tos
zeama de la 1 lamaie
2 bucati de anason stelat sau seminte de anason
150 ml apa
coniac
Vom pune intr-o cratita zaharul,zeama de lamaie,anasonul si apa .Amestecam la foc domol pana cand zaharul se dizolva.Marim flacara si lasam sa fiarba 5 minute pana cand lichidul devine un sirop subtire.Dam la o parte de pe foc si lasam sa se raceasca.Adaugam coniacul.
Vom stropi fructele cu acest sirop divin.
Servim cu frisca naturala !
Pofta buna !
vin in vizita! :)
RăspundețiȘtergereTe astept,inca mai este in frigider !:)
ȘtergereAl meu este paharul.
RăspundețiȘtergereCu mare drag !
ȘtergereMultumesc !