miercuri, 4 martie 2015

Cartofi cu varza de Bruxelles

Ce ziceti de un pranz pregatit frugal,dar fantastic de bun ?
Mai simplu de atat nu se poate !


Ingrediente pentru 4 portii :

800 g cartofi
500 g varza de Bruxelles
4 carnati semiafumati 
usturoi
rozmarin sare,piper,fulgi de chilli
3 linguri ulei de masline

Incingem cuptorul la 180 de grade.
Pregatim o tava mare pentru cuptor.
Cartofii curatati si spalati se taie in bucati mari,apoi se asezoneaza cu sare,piper,rozmarin si se stropesc cu ulei de masline.Ii intindem in tava .Zdrobim cateii de usturoi cu lama la cutit si se pun in tava printre cartofi.Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute.
Scoatem tava din cuptor,indepartam folia si punem varza de Bruxelles,carnatii taiati in bucati si fulgi de chilli.
Mai dam la cuptor pana cand cartofii s-au rumenit si varza s-a fragezit.

Carnatii isi vor lasa aroma afumata peste cartofi si varza ,iar intreg preparatul va fi deosebit de gustos .





3 comentarii:

  1. Cartofii cu varza de Bruxelles stiu ca merg bine impreuna, si daca pui si carnati trebuie sa fie de nerefuzat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita !
    Asa este,merg de minune impreuna !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru rețeta! Din pacate nu pot mânca nici un fel de carne, am înlocuit cu cârnăciori vegetali putini Afumați. O minunăție!!!

    RăspundețiȘtergere