miercuri, 30 ianuarie 2013

Salata mexicana cu avocado si ton

Hai sa preparam o masa usoara,sanatoasa si plina de arome.Combinam proteinele din ton cu vitaminele din legume si savuram un preparat echilibrat.
O idee proaspata pentru o cina in familie!
Iubesc salatele,pornesc de la cateva ingrediente si apoi las imaginatia sa-si faca datoria!:)
Rezultatul este irezistibil!






Ingrediente pentru 4 portii :

2 conserve de ton,bucati,in suc propriu
1-2 avocado copti
2 rosii mari
1 ardei gras rosu
300 g fasole rosie fiarta
300 g boabe de porumb dulce
zeama de la o lamaie/lime
patrunjel
sare si piper
cativa stropi de ulei de masline

Mod de preparare:

Intr-un bol mare adaugam rosiile,ardeiul spalate si taiate cuburi.
Avocado se curata, se taie fasii lungi si se stropeste cu zeama de lamaie;se adauga in bol.
Amestecam ingredientele din bol cu fasolea.porumbul,patrunjel tocat marunt si tonul scurs de zeama.
Asezonam cu sare, piper si zeama de lamaie.Daca folositi lime,razuiti coaja si presarati peste salata,la sfarsit.
Stropim putin ulei de masline si servim.

Pofta buna!





17 comentarii:

  1. Culoare si savoare in farfuria ta! Foarte buna salata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu iubesc salatele, nu știu ce m-aș face fără ele:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, ce bine arata si ce pofta mi-ai facut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte buna,si sanatoasa!Trecut la favorite:))!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar merge advocado cu peste?
    Se cam împiedica asociatia la mine în creier! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cata culoare in farfurie! Foarte atractiva si sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite o salata exact pe gustul meu!! Imi place !!!! Pupici draga mea!!

    RăspundețiȘtergere