Ingrediente:
500 gr. de spaghete integrale de grau dur
500 gr. de pulpa porc sau vita
1 cutie cu rosii cuburi sau pasate
1 cutie cu ciuperci taiate
1/2 ceapa
1/2 capatana de usturoi
oregano,sare si piper
200 ml. de supa unde a fiert carnea
putin ulei de masline
parmezan sau branza uscata
Mod de preparare :
Prima data punem carnea la fiert ,o scoatem din supa si o maruntim la robot sau o tocam de mana .
Tocam ceapa si zdrobim ustiroiul. Fierbem spaghetele al dente.Le scurgem de apa .
Incingem ulei de masline intr-o tigaie adanca si calim usor ceapa si usturoiul,adaugam carnea maruntita,ciupercile si amestecam . Incepem sa adaugam putin cate putin supa ; lasam sa dea cateva clocote bune ,pana mai scade .Adaugam rosiile,oregano,sare si piper si mai lasam putin pe foc pana sosul capata o consistenta densa.
Acest sos il turnam peste spaghete .Amestecam usor pana patrunde sosul in masa de paste.
Servim cu parmezan razuit !
Pofta buna .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu