luni, 7 decembrie 2015

Budinca de cartofi si piept de pui


Pentru urmatoarea masa in familie, va propun un preparat simplu de realizat,dar foarte gustos si aspectuos in acelasi timp .



Ingrediente :

4 cartofi mari
70 g unt
3 oua + 1 ou pentru uns
200 g salam sau carnati afumati
200 g  piept de pui fript
sare si piper
cimbru
fulgi de chilli (optional)

Mod de preparare : 

Se spala cartofii si se pun la fiert . Se lasa pana in momentul in care incepe sa intre furculita in ei. Dupa ce s-au fiert, se scot din apa si se curata de coaja. 
In timp ce cartofii fierb,vom frige putin pieptul de pui intr-o tigaie,il lasm sa prinda putina culoare.Presaram putina sare.

Se dau cartofii prin razatoarea mare si peste ei vom adauga sare,piper,cimbru,oua si unt moale.Amestecam cu o paleta. Asezam aceasta compozitie intr-o tava yena .Indesam bucati de carnat afumat si piept de pui in compozitia de cartofi.
Se unge cu ou batut pe toata suprafata si se baga in cuptorul bine incins.
Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor, se lasa cateva minute sa se raceasca si se serveste cu diferite salate.

Nu va imaginati ce bunatate o sa iasa !:)

Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu