Cu acest preparat va uimiti familia !
Ingrediente :
muschi de porc
bacon sau prosciutto crudo feliat subtire
sare, cimbru,oregano, piper
Ingrediente pentru sosul de ciuperci :
500 g ciuperci proaspete
200 ml smantana lichida
2 linguri mustar cu boabe
fulgi de chilli/piper
Crestezi muschiul pe toata lungimea lui,obtinand o felie plata de carne.
O neteziti usor cu ciocanul de snitele !
Presaram amestecul de condimente pe toata suprafata si apoi o acoperim cu felii subtiri de bacon.
Rulam toata foaia de carne cu umplutura pe interior si legam muschiul cu ata pe orizontala si verticala !
Pregatim o tava de copt antiaderenta, unsa cu ulei, si asezam rulada din muschi de porc . Dam tava la cuptor pentru 1 ora la foc mediu . Putem sa acoperim tava cu folie alimentara cam 30 de minute ( foc mare) si poi sa o lasam descoperita restul timpului .
Taiem rulada in felii si servim alaturi de sosul delicios cu ciuperci .
Sosul de ciuperci :
Intr-o tigaie adanca, vom pune ciupercile feliate si presarate cu sare. Le frigem cu capacul pus, o sa-si lase apa.Cand s-au inmuiat adaugam smantana lichida si mustar.Lasam sa dea cateva clocote cu capacul la tigaie pus . Asezonam cu sare si fulgi de chilli.
Delicios !
Delicios !
Pofta buna !
o adevarata masa delicioasa!
RăspundețiȘtergere77767
RăspundețiȘtergereamiClear