Fursecurile destinate consumului langa ceai subclaseaza net,prin varietate,gust si atractivitate,orice produs fabricat pe scara industriala.Oricum,preparate de noi si servite musafirilor,ele vor purta pecetea iscusintei noastre.:)
Produsele care se preteaza la rontait se pregatesc usor,in timp relativ scurt si fara prea mare oboseala.
Asa ca,sa trecem la treaba !:))
Reduci cantitatile ingredientelor,daca doriti mai putine fursecuri.
Ingrediente:
800 g faina alba de buna calitate
250 g zahar
200 g unt 82% grasime
150 g smantana grasa
2 galbenusuri
3 oua
2 plicuri de vanilie bourbon
1/2 plic praf de copt
Mod de preparare:
Mixam ouale,zaharul vanilat si untul moale pana devin spuma.
Adaugam amestecul de praf de copt cu faina si smantana .Compozitia bine omogenizata se intinde pe planseta,iar din foaia groasa de un deget se decupeaza pogacele cu diametrul de 3 cm.
! Obtinem un aluat suficient de dens cat sa-l putem intinde.
Pogacelele se ung bine cu spuma din galbenus de oua .
Se pun in tava tapetata cu hartie pergamentata.Se coc la cuptor incins,la foc mediu,pana devin aurii .
Servite alaturi de ceai aromat si indulcit cu miere sunt minunate!
Pofta buna !
Ce frumoase sunt.Gustoase,nici nu mai vorbim.Te pup!
RăspundețiȘtergereimi plac mult!pup
RăspundețiȘtergere