Asadar, o sa aduc in atentia vizitatorilor mei inca o reteta de paste, extrem de apetisanta.
250 g paste tortellini umplute cu carne
2 pulpe de pui afumate, dezosate,bucatite si fara piele
1 cutie de ciuperci feliate
branza Pecorino Romano,rasa
1 cutie de rosii cuburi
1 ceapa mica
cativa catei de usturoi
1 mana de patrunjel tocat
1/2 lingurita de oregano
1/2 lingurita de pasta de ardei iute
sare,piper
Mod de preparare:
Pentru inceput, fierbem pastele al dente in apa clocotita cu sare.
Intr-o tigaie incingem 3 linguri cu ulei de masline si punem la calit,la foc domol, ceapa taiata fin, pana se ingalbeneste;peste ea adaugam usturoiul zdrobit si patrunjelul . Iinvartim prin tigaie o spatula,lingura :)) si apoi continuam cu ciupercile si bucatile de pui afumat,dezosat si fara piele.Calim putin si turnam 3 linguri de apa,de unde au fiert pastele.Lasam sa dea cateva clocote si inecam totul cu sos de rosii .
Cand sosul incepe sa scada putin adaugam pasta de ardei,oregano,sare,piper.
Cand sosul este gata se pune peste pastele bine scurse si amestecam totul foarte usor,sa se imbine tortellini cu sosul aromat.
Cand sosul incepe sa scada putin adaugam pasta de ardei,oregano,sare,piper.
Cand sosul este gata se pune peste pastele bine scurse si amestecam totul foarte usor,sa se imbine tortellini cu sosul aromat.
Trebue sa fie tare gustoase, cu atatea arome...sa va fie debine !
RăspundețiȘtergereO seara linistita !
He, hei... pai asta-i papa consistenta, nu gluma... Doar cu vreo 5 tortellini si ai umplut locul gol din stomacel... Pofta mare ati avut, acum nu pot spune decit, odihna placuta dupa o mincare copioasa...
RăspundețiȘtergereCe multe arome acolo in farfurie.O bunatate.
RăspundețiȘtergerePup!
Ce mai mancam azi bun de la Adina? O bunatate de mancare! Si cu branza aceea "ninsa" pe deasupra, m-ai dat gata! Vreau si eu!!!
RăspundețiȘtergere