Ingrediente :
500g. file de cod alaska
4 nectarine coapte
1 grapefruit
1 ceapa rosie mica
1 ardei iute (chili)
1 lingurita miere
rozmarin maruntit
busuioc
piper
sare
patrunjel sau frunze de busuioc,pentru ornat
Mod de preparare:
Nectarinele se curata de coaja, pulpa se desprinde de pe sambure si se taie cubulete. Feliile de grapefruit se curata de pielita interioara, astfel incat sa ramana pulpa. sucul care se scurge se pastreaza intr-un vas. Pulpa de grapefruit se taie bucatele. Ceapa se curata si se toaca marunt, se amesteca cu grapefruit -ul si cu bucatelele de nectarine.
Pestele se spala, se usuca, se sareaza , se pipereaza din plin si se frige cateva minute intr-o tigaie teflonata in putin ulei de masline.
Busuiocul si rozmarinul se amesteca cu sucul de grepfruit, se mai stoarce sucul de la inca o nectarina, se adauga putina sare,chili si o lingurita de miere , se amesteca bine si rezulta un sos delicios.
Codul se aseaza pe un platou de servit, se adauga peste el amestecul de fructe si se stropeste cu sos.
Pofta buna !:)
Oau! Pe unde mai calatorim astazi cu Adina? Peste, fructe si legume, suna f. bine! Dulce, acrisor si condimentat. Trebuie sa fie tare bun!
RăspundețiȘtergereSunt convinsa ca este ceva foarte gustos.O seara buna!
RăspundețiȘtergereVirtual ma autoinvit in croaziera alaturi de tine, doar ca sa gust dintr-o mincarica atit de buna... Mai este si pentru mine o portie ?! Pupici !
RăspundețiȘtergereLa început credeam ca asemenea combinatii sunt grtoase pana am facut eu ceva asemanator, dar cu somon si portocale. Acum depinde si de gustul omului.......
RăspundețiȘtergerepupici!
Mmm ce culori....legume,fructe si carne,yuuuumy sunt sigura ca este delicios!
RăspundețiȘtergereAm venit si eu la o portie colorata si sanatoasa. Tare bine arata!
RăspundețiȘtergereWow, arata senzational! Cata culoare in farfurie! Te-atrage 100%!
RăspundețiȘtergereImi place enorm blogul tau, ai retete excelente! Te-am bagat la favorite!
Va multumesc din suflet pentru aprecieri !:)
RăspundețiȘtergere